Trenirajte z nami

 

TRENIRAJTE Z NAMI, NAUČITE SE UMETNOSTI MAKE-UPA, TEHNIKE IN SKRIVNOSTI POVEZANE Z USTVARANJEM BREZHIBNEGA VIDEZA

 

Nahaja se v Londonu, kjer je STV Kozmetika nastala, sedaj je vaša priložnost, da oblikujete in ustvarite vaš lasten podpisni izgled pri STV make-up akademijah v Sloveniji.

Ste profesionalni vizažist ali pa se samo radi igrate z make-upom. Mi vam bomo pomagali obvladati umetnost, trenirati različne tehnike in se učiti od mostrov v sproščeni atmosferi kjer nadgrajujete svoje sposobnosti.

Naši umetniki ličenja, imajo dolgoletno znanje in izkušnje na vseh področjih industrije, fotografije, poroke,modna pista in v medijih. In kar je najpomembnejše delo z vsakdanjo žensko. Oglejte si kakšne tečaje ponujamo, ter se prijavite preko spleta ali pokličite 059 949 845

 

 

SIGNATURE LOOK STV COSMETIC 

1 DAN WORKSHOP

 

Začnete s popolno preobrazbo z enim od naših mojstrov make-upa. Naučite se in vsrkajte vse spretnosti te delavnice. Polni boste inspiracije, ko boste ustvarjali videze ki vključujejo tehnike:

  • kontrastno senčenje gube očesa
  • zadimljen videz
  • senčenje obraza
  • in veliko več... 

Izurite svoje spretnosti ali ustvarite nove, ta delavnica je kot nalašč za vsakogar.

 

 

 

 

PHOTOGRAPHIC AND LIGHTING WORKSHOP

1 DAN

DELAVNICA ZA FOTOGRAFIJO IN OSVETLJEVANJE

Pripravite popolno kožo za popolni trenutek, profesionalci želijo izpopolnjen poročni makeup ali fotografski izgled. Z uporabo pravilne tehnike in barve, naj zaživi vaš izgled za poročno sezono, ta delavnica je ena najpomembnejših.

 

 

 

 

Prijave: info@lns.si

 

 


V tej kategoriji trenutno ni izdelkov.