QUISKIN

Profesionalni izdelek za odstranjevanje ličil, ki v kombinaciji z naravnimi viri, kot je voda, daje čudežni učinek čiščenja.

Čiščenje kože samo z vodo, brez kemikalij!

 

TEHNOLOGIJA  QUI – VLAKEN

QUI - vlakna so vrsta ultra-mikrovlaken, razvita z uporabo napredne tehnologije, ustvarjene z namenom odstranitve ličila in ohranjanja zdrave kože. Qui-vlakna se tvorijo s povezovanjem ustreznega razmerja sestavin poliamida in poliestra. Dobljena preja je razdeljena na šestnajst ultra-mikrofibrov, ki jih nadalje izberejo oblika, velikost in kombinacije, da dobijo ustrezne lastnosti, kot so mehkoba, trdnost, absorpcija in zmogljivost čiščenja.

V procesu pridobimo izredno tanka in lahka vlakna, kjer ima en sam ultra mikrofiber debelino okoli 0,13 DEN, en gram je dolg okoli 70000 metrov, en kvadratni centimeter pa vsebuje približno 100.000 vlaken. Trikotna oblika preseka poliestra zagotavlja najvišji učinek čiščenja. Z uporabo nano tehnologije  v zadnjem koraku je ustvarjena končna tekstura Qui Fiber in pod budnim očesom tehnologije, izdelek dobi sodobno ergonomsko obliko.

Končni učinek Quiskin - profesionalni izdelek za odstranjevanje ličil, ki v kombinaciji z naravnimi viri, kot je voda, daje čudežni učinek čiščenja. Posebna prednost Quiskina je zmanjšanje količine potez, ki jih vsaka ženska naredi s tradicionalnimi sredstvi za odstranjevanje iz 60 na 30/40, ki skupaj z lastnostmi vlaken, kot so efekt čiščenje, absorpcija in mehak dotik hitro in natančno odstranijo vaše ličilo, vaša koža pa je vitalna in lepa.

Quiskin je brez alkohola in brez barvil ter ne vsebuje kemičnih detergentov, ki bi lahko povzročili alergije, zato je tudi idealen izdelek tudi za občutljivo in občutljivo kožo. Za zagotavljanje odličnega učinka naš izdelek zahteva samo čisto vodo.

 

Danes je to mogoče zahvaljujoč Quiskin – Quick & Professional Makeup Remover.

Primerno za uporbo: 

 


Primerjava izdelkov (0)


Quiskin Face Cleaner

Quiskin Face Cleaner

QUISKIN – FACE CLEANER Rokavica za čiščenje kože   QUISKIN - Hitr..

19,90€ Cena brez DDV: 16,31€

Quiskin Make Up Remover

Quiskin Make Up Remover

QUISKIN – MAKE UP REMOVER Rokavica za odstranjevanje ličil je bila navdih za lepoto..

13,90€ Cena brez DDV: 11,39€

Quiskin Ozone Qube small 16g

Quiskin Ozone Qube small 16g

QUISKIN – OZONE CUBE  Inovativno ozonsko milo Sestavljena je na osnovi eterični..

1,90€ Cena brez DDV: 1,56€

Quiskin Ozone Qube 90g

Quiskin Ozone Qube 90g

QUISKIN – OZONE CUBE  Inovativno ozonsko milo Sestavljena je na osnovi eterični..

9,90€ Cena brez DDV: 8,11€

Ozone Bath

Ozone Bath

QUISKIN – OZONE CUBE Inovativni Ozon CUBE   Na osnovi sestave eteričnih olj..

19,90€ Cena brez DDV: 16,31€

Prikazujem 1 do 5 od 5 (1 strani)