POWER SEPT

Zaščitite se pred virusi, preprečite širitev bakterij ter herpesa, uničite glivice in plesni … uporabite Powersept!

Dezinfekcijsko sredstvo proti bakterijam, glivicam in virusom. Intenzivno preprečuje bolezni in okužbe. Prijazen do vas in okolja. Primeren tudi za otroke.

Kot posledica sodobnega načina življenja, kateri s seboj prinaša velike migracije ljudi in živali, se je bistveno povečala ogroženost, da pridemo v stik z bakterijami, virusi in glivicami ter posledično z okužbami in boleznimi, ki jih prej v našem okolju ni bilo oz. smo na njih že pozabili. Prav tako, pa nas pogosto pestijo običajni problemi, kot so vnetja kože, mozolji, akne, kožna plesen, glivice, …, ki lahko, če jih ignoriramo, privedejo do resnih zdravstvenih težav.

Odgovor na vse te grožnje in težave, predstavlja Powersept, ki je 99,99% učinkovit in obenem prijazen do narave, saj po uspešnem delovanju razpade na vodo in kisik. Osnovna sestavina Powersepta je hidrogeni peroksid, ki je skupaj z ostalimi pomožnimi snovmi, stabiliziran po posebni patentirani formuli iz Švice.

Powersepta ni potrebno izpirati ali brisati, samjo poškropite in počakate, da se posuši, poleg tega pa uspešno prispeva k vašemu zdravju in dobremu počutju, saj uniči nevarnosti, ki jih vi sploh ne opazite, zagotavlja pa varnejše in čistejše okolje, tako v službi, kot doma.

Uporaba Powersepta

Powersept deluje po biooksidacijski metodi s katero ne zdravimo, temveč ustvarimo zdravo okolje, v katerem škodljive bakterije, virusi in plesni ne morejo preživeti. Ta metoda je enostavna, neboleča in učinkovita.

Z uporabo Powersepta tako občutno zmanjšamo izpostavljenost in nevarnost pred okužbami in boleznimi ter tako preventivno in učinkovito zaščitimo svoje zdravje, zdravje svojih otrok, hkrati pa poskrbimo, da ne ogrožamo okolja v katerem živimo.

Powersept – za dezinfekcijo kože, ustne votline in pri osebni negi ter higieni

Powersept se uporablja za dezinfekcijo kože, pri osebni negi in higieni ter celo za dezinfekcijo ustne votline. Odličen je na potovanjih, saj z njim lahko dezinficirate vse, s čimer ste v stiku, pa niste prepričani o minimalnih higienskih standardih, prav tako se uporablja v kozmetične namene, pri pedikuri, manikuri, za dezinfekcijo mozoljev in aken, pomaga pa tudi pri dezinfekciji manjših odrgnin in žuljev. Starejši ga uporabljajo tudi za dezinfekcijo zobne proteze, mlajši pa za dezinfekcijo zobne ščetke


Primerjava izdelkov (0)


POWER SEPT 200ml

POWER SEPT 200ml

Prvi izdelek, ki ponuja celovito rešitev na področju uničenja glivic:   Uniči gljivice kj..

29,90€ Cena brez DDV: 24,51€

Prikazujem 1 do 1 od 1 (1 strani)