Tracey Smith v Sloveniji

Želite tudi osebno spoznati ustanoviteljico ASHMIRE BOTANICE Tracey Smith in celotno linijo izdelkov za luksuzno voskanje?

 

Tracey Smith je v Veliki Britaniji del kozmetičnega sveta že od malih nog, spomladi pa je lepotnemu svetu ponudila svoje inovativne nežne voske, s katerimi je hitro začela navduševati tudi izven meja Otoka, na Norveškem in v Sloveniji, kmalu pa bodo na voljo v ZDA in Indiji. Od nekdaj je bila prepričana, da bi voskanje moralo biti podobno razveseljivo in sproščujoče kot nega v wellnessu, zato je ustvarila vosek, ki nudi prav to: udobno in neboleče odstranjevanje dlačic, ki zaradi svojih rastlinskih izvlečkov kožo izdatno neguje in razvaja. Spoznajte damo, ki je izumila luksuzno voskanje in bo kmalu osebno obiskala Slovenijo!

Ashmira – roža iz nebes

Ashmira pomeni roža iz nebes (ang. Heaven's flower) in Smithova je v svoje izdelke vključila veliko daril iz narave: arganova, leskina in cupuaçuva (rastlina sorodna kakavovcu) masla in olja, združena z izvlečki vrtnice in eksotičnega jasmina ter svežimi aromami bazilike in mandarine, ki skupaj kožo negujejo, jo razvajajo in nahranijo, da je svilnato mehka še dolgo po voskanju.

Tracey Smith je prepričana, da moramo kožo dobro hidrirati in če pričnemo s kvalitetno nego že pred samim voskanjem, bo koža bolje reagirala in bo nega toliko učinkovitejša. Ravno zato je poleg voska razvila še paleto izdelkov za nego kože po tretmaju, ki voskanje odlično dopolnjujejo. Smithova se zaveda, da bo potrebno še izučiti kozmetične delavce v salonih ter prodajalce njenih izdelkov, da bodo dajali večji poudarek na prodajo izdelkov Ashmire Botanice za domačo nego po voskanju, saj se mnogi osredotočajo le na »instant« rezultate, ki nastanejo takoj po negi. A dandanes so stranke bolj kot kadar koli podučene in verjamejo v izdelke, ki resnično delujejo, kot to najbolje zagotavlja celoten nabor Ashmirinih izdelkov skupaj.

Poleg dveh inovativnih voskov, ki hitro in učinkovito odstranita dlačice BREZ uporabe depilacijskih trakov in natančnega grelca, je Smithova poskrbela tudi za izdelke za nego kože pred in po depilaciji.

Ashmira osvaja svet

Za Tracey Smith je bil dan, ko je predstavila svojo znamko Ashmira Botanica in izdelke, ki jih je ustvarila, največjega pomena v njeni karieri in hkrati dan, ko je bila nase najbolj ponosna. Predstavitveni dogodek je potekal v Londonu in odziv je bil neverjeten. Njeni izdelki, ki jih je ustvarila popolnoma od začetka, iz ničle, so bili pri stroki odlično sprejeti in zastavila si je cilj postati največja profesionalna znamka voskov v Veliki Britaniji ter širitev po svetu – Ashmira je že prisotna na Norveškem in v Sloveniji, kamor premierno Tracey Smith prihaja že septembra, dogovori pa potekajo tudi z ZDA in Indijo. Zdi se, da meje za dober izdelek sploh ne obstajajo, in tudi pri nas je vse več zadovoljnih uporabnic in uporabnikov Ashmire Botanice.


»Zelo rada prodajam izdelke, ki sem jih ustvarila od samega začetka, in obožujem priložnosti, kot so predstavitve in sejmi, ko jih lahko predstavim potencialnim strankam. Ko vidim, kakšne reakcije imajo stranke na moje izdelke, mi to da nove energije in še več veselja do dela!«

      Tracey Smith  


TRENING s Tracey Smith - PROGRAM:

 

  • Celje: 24.9. ob 9h Akademija LuxuryB, Mariborska cesta 86
  • Ljubljana: 25.9. ob 9h Akademija LuxuryB, Stegne 33

 

- podrobna predstavitev in uporaba ASHMIRA BOTANICA

- zakaj "SPA DEPILACIJA"

- praktična uporaba vsakega od produktov

- praktičnen prikaz depilacije različnih predelov

- depilacija občutljivih predelov, Brazilska depilacija

- novosti in novi izdelki

 

Potrebne so prijave: info@lns.si  ali 041 422 242.

Trening je za vas, ki že imate izdelke ASHMIRA BOTANICA brezplačen!

ŠTEVILO MEST JE OMEJENO!


 

PREDSTAVITEV izdelkov ASHMIRA BOTANICA in WORKSHOP s Tracey Smith:

 

Pridružite se nam v 24. septembra v Celju in 25. septembra Ljubljani na predstavitvi in delavnici s Tracey Smith in se tudi vi zaljubite v svilnato kožo po voskanju z Ashmiro Botanico!

Tracey Smith bo vodila delavnico, s katero boste tudi vi lahko postali številka ena v depilaciji. Ponudite svojim strankam svilnato doživetje in luksuzno voskanje!

 

Potrebne so prijave: info@lns.si  ali 041 422 242.

 

  • Celje: 24.9. ob 14h Akademija LuxuryB, Mariborska cesta 86
  • Ljubljana: 25.9. ob 12.30h Akademija LuxuryB, Stegne 33

 

ŠTEVILO MEST JE OMEJENO!


 


V tej kategoriji trenutno ni izdelkov.