ALFA AKTIV

 

Prehransko dopolnilo ALFA AKTIV

Alfa Aktiv je izdelan iz dragocenih surovin. Sestavljen je iz medu, sveže aronije in soka črnega ribeza.

Edinstveno formulo prehranskega dopolnila Alfa Aktiv so razvili vrhunski znanstveniki.

 

  • Zelo visoka vsebnost naravnih sestavin
  • Edinstvena formula, ki so jo razvili znanstveniki
  • Visoka antioksidantna zmogljivost - 11.900 enot po ORAC

 

ALFA AKTIV

Edinstvene lastnosti

Odkrili smo način, ki nam je omogo čil, da ohranimo čim več dragocenih snovi, kar posledično prispeva k njihovi asimilaciji v človeškem telesu v največji možni meri.

Prehransko dopolnilo Alfa Aktiv je sestavljeno iz sokov aronije in črnega ribeza ter medu. Črni ribez in aronija vsebujeta številne dragocene sestavine, ki odlično vplivajo na človeško telo. Vendar se po obiranju plodov precejšen del razgradi.

Znanstveniki, ki sodelujejo z ALFA, so razvili metodo aktivacije vitaminov in mineralov, s katero človeško telo absorbira znatne količine koristnih snovi, ki jih vsebujejo plodovi aronije, črnega ribeza in medu.

Za izdelek je značilna visoka vsebnost vitamina C in polifenolov, joda, selena in jantarne kisline.

Sestavine, ki jih naravno vsebujejo surovine ALFA Aktiv, imajo številne dragocene lastnosti:

Jod in niacin pomagata pri pravilnem delovanju živčnega sistema ter pomagata vzdrževati ustrezne psihološke funkcije, kot sta pomnjenje in povezovanje. Te sestavine pripomorejo tudi k ohranjanju zdrave kože, selen pa pozitivno vpliva na lase in nohte, kar pozitivno vpliva na lepoto.

Jod in niacin prispevata k vzdrževanju pravilne energetske presnove, niacin pa dodatno prispeva k zmanjšanju utrujenosti in utrujenosti, kar bodo opazili ljudje, ki cenijo telesno aktivnost.

Selen ima številne lastnosti, ki krepijo zdravje: pomaga pri pravilnem delovanju imunskega sistema, ščiti celice pred oksidativnim stresom in je še posebej pomemben za moške, saj prispeva k pravilnemu poteku spermatogeneze. Selen pomaga tudi pri pravilnem delovanju ščitnice.

Za vitamin C, ki je prisoten v izdelku, so značilne številne dobro znane lastnosti, ki krepijo zdravje.

Še posebej je uporaben za ljudi, ki se ukvarjajo s športom, saj pomaga vzdrževati pravilno delovanje imunskega sistema med in po intenzivni vadbi. Prispeva k vzdrževanju pravilne presnove energije, pomaga zmanjšati občutek utrujenosti in utrujenosti ter ščiti celice pred oksidativnim stresom.

Poleg tega vitamin C pomaga pri pravilni proizvodnji kolagena, ki zagotavlja pravilno delovanje krvnih žil, kosti, hrustanca, dlesni, kože in zob.

Poleg tega vitamin C pomaga pri pravilnem delovanju živčnega sistema in pri ohranjanju pravilnih psiholoških funkcij, poveča absorpcijo železa in pomaga pri regeneraciji reducirane oblike vitamina E.

 

Alfa Aktiv je naravni antioksidant. Raziskave, opravljene na Medicinski univerzi v Varšavi, so potrdile njegovo antioksidativno zmogljivost, ki je po ORAC-u 11.900 enot.

Dragocene surovine in edinstven način izdelave prehranskega dopolnila ALFA Aktiv prispevajo k prisotnosti naravne jantarne kisline v proizvodnji.

 

 

 

UPORABA:

Odrasli 1 do 2 odmerka na dan (1 do 2 x 20 ml) na dan. Otroci starejši od 3 let, 10 ml dnevno (1/2 stekleničke). Vsebino steklenice je treba popiti takoj po odprtju in dve minuti pozneje popiti poln kozarec vode.

Alfa Aktiv uporabite 20-30 minut pred obrokom ali 30 minut po obroku. Vedno se spomnite na kozarec negazirane vode eno minuto po pitju Alfa Aktiv.

KONTRAINDIKACIJE:

Preobčutljivost za katero koli sestavino pripravka. Ne uporabljajte pri ljudeh, ki so nagnjeni k tvorbi ledvičnih kamnov ali imajo ledvične kamne ali pri ljudeh, ki trpijo za urolitiazo. Ne prekoračite priporočenega odmerka. Med uporabo  Alfa Activ ne pijte mleka. Ni priporočljivo za otroke, mlajše od 3 let. Ta izdelek ni namenjen za diagnozo, zdravljenje ali preprečevanje bolezni. Hraniti izven dosega otrok. Usedlina na dnu steklenic je naraven proces in ne vpliva na kakovost izdelka. Izdelek hraniti pri temperaturi 25 stopinj Celzija. Hranite vstran od neposredne sončne svetlobe.

Sestavine

v 100 ml

v 2 odmerkih (2x20 ml)

% RWS *

za odrasle v 2 odmerkih (2x20 ml)

Vitamin C

2491mg

996mg

1246%

Niacin**

11mg

4,4

27%

Selen**

23µg

9,2µg

17%

Jod**

59µg

24µg

16%

Polifenoli**

21mg

8,4mg

***

Jantarna kislina **

46mg

18,4mg

***

* Referenčna vrednost vnosa za povprečno odraslo osebo (8400 kJ / 2000 kcal)

** Prisotnost vitaminov in mineralov je posledica njihove naravne vsebnosti v surovinah

*** Dnevna potreba ni določena.

VSEBUJE SLADKOR

SESTAVINE:

voda, med (7,5%), koncentrat soka črnega ribeza (3,5%), koncentrat soka aronije (3,5%), sladkor, regulatorji kislosti: citronska kislina, jabolčna kislina, vinska kislina, mlečna kislina, vitamin C (L-askorbinska kislina), sol.

Embalaža vsebuje:
30 priporočenih obrokov izdelka.

ROK UPORABE: datum odtisnjen na pakiranju

ŠPORT

Prehransko dopolnilo Alfa Aktiv uporabljajo številni športniki, ki se ukvarjajo z različnimi športi. Pridružite se jim tudi vi.

 

Proizvedeno v Evropski uniji.

 

CENA: 150€

Za naročilo in dodatne informacije pokličite 041 422 242 ali pišite info@lns.si

 


V tej kategoriji trenutno ni izdelkov.