ADEN MAKE UP

 

Aden Cosmetics - o nas

Aden Make-up - svet kakovostnih in bleščečih barv!

Izdelki Aden Cosmetics so za profesionalno in prav tako za vsakodnevno uporabo.

ADEN Make-Up je dinamična mednarodna blagovna znamka dekorativne kozmetike z več kot 20-letno tradicijo.

Znamko odlikujejo inovativnost, profesionalna kakovost, koži prijazne aktivne sestavine in bleščeče barve.

Prva linija izdelkov iz naše ponudbe vključuje tekoče šminke in svinčnike za ustnice enakih barv. Ta linije izdelkov še vedno velja za vodilno znamke, večina ljudi to očitno inovativno znamko ličil identificira s takšnimi izdelki. Vendar se je paleta izdelkov od takrat razširila na več kot 600 izdelkov, katerih cilj je, da se z živahnimi barvami in elegantnim dizajnom vtisnejo v srce vseh.

 

Aden Cosmetics Tutorial Tekoče rdečilo

 

 

Izdelki so navdihnjeni z italijansko modo in nemško kakovostjo.

Verjamemo, da si vse ženske zaslužijo najboljše, zato uporabljamo rešitve, ki ustrezajo najvišjim strokovnim standardom, tudi za izdelke, namenjene gospodinjstvu. Kakovost je pri razvoju naših izdelkov glavna prednostna naloga, uporabljamo najsodobnejše, koži prijazne nemške in italijanske sestavine, večina naših izdelkov pa ne vsebuje dišav.

Vsi člani Adenove ponudbe izdelkov so cruelty free, kar pomeni, da izdelki v procesu proizvodnje niso testirani na živalih. Skoraj 15 naših izdelkov je veganskih, kar pomeni, da ne vsebujejo nobene sestavine živalskega izvora, niti mlečnih izdelkov, medu ali jajc - število takih izdelkov se nenehno povečuje.

Za ličila ADEN so značilne edinstvene in posebne rešitve ter bleščeče barve.

Od leta 2020 znamka sodeluje z vizažistko Lindo Simkó.

Ličila modelov v našem novem katalogu so bila pripravljena po Lindinih idejah s profesionalnimi izdelki ADEN. Za ličila ADEN so značilne edinstvene in posebne rešitve ter bleščeče barve.