ETERIČNA OLJA

 
 
 
David Tomlinson je leta 1994 ustanovil Absolute Aromas. Njegova vizija je bila ustanoviti center odličnosti, kjer bi terapevti in potrošniki lahko z zaupanjem kupovali. Ključna beseda za obseg bi bila kakovost.
 
Zdaj je Absolute Aromas ena vodilnih sil v aromaterapiji v Veliki Britaniji in ima svetovni ugled glede kakovosti izdelkov in storitev. Naši izdelki se izvažajo in prodajajo po vsem svetu.
 
Izbiramo olja iz nadzorovanih, trajnostnih virov, ki imajo malo ali nič negativnega vpliva na okolje. Noben od naših izdelkov ni testiran na živalih in vsi ne vsebujejo gensko spremenjenih snovi. Vsa naša ekološka ponudba je 100% ekološka in je certificirana s strani Soil Assositaion. Naši nefragrirani osnovni izdelki so čim  bolj naravni in vsi brez sulfata. Nič, kar imamo na zalogi, ne vsebuje parabenov, naš Ord River Tea Tree Tree pa je naravno olje čajevca.
 
Vsako eterično olje je testirano na kraju samem, da se zagotovi, da kakovost ni nikoli ogrožena in imamo dolgotrajne odnose z zaupanja vrednimi dobavitelji, tako v Veliki Britaniji kot v tujini.
 
Potrjujemo, da Absolute Aromas Ltd ni testiral nobene svoje ponudbe na živalih; Tudi Absolute Aromas Ltd v njihovem imenu ne naroča nobenega testiranja na živalih, menimo, da je povsem nepotrebno in neprimerno.