Barvni geli

 

Painting Color Gel   SuperShine Color Gel   Artistic painting gel NOVO   Aqualine gel NOVO  
        
Fantastične vivid barve, zelo visko pigmentirani in omogočajo izredno obstojne dekoracije pri nail artu! Ob izredni pigmentaciji imajo geli zelo intenzivne barve, popolnoma prekrivni že tudi v tankih plasteh, kar jim daje visoko in dolgotrajno obstojnost za flat nail art, ombre efekt in senčenje. So popolna nadomestitev akrilnih barv.       Najnovjši tehnologija razvoja barvnih gelov. Pozabite na lepljivi sloj, novi barvni geli SuperShine se posušijo do visokega sijaja. Se na brišejo s cleanerjem. Zelo pigmentirani, odlično prekrivni že samo z enkratnim premazom. Prav tako so odličina izbira za dekoracijo - nail art.   

Artistic painting geli so barvni geli brez fiber vlaken, barve so izjemno prekrivne. Odlične so za razne dekoracije, saj so zelo obstojne, primerne za prelivanje in senčenje. Zagotavljajo popolno prekrivanje že z enim nanosom, so bleščeče sijajne, brez lepljivega sloja. Zaradi visoke pigmentacije in zelo intenzivne barvne je zelo enostavno doseči želene efekta in so enostavni uporabo.

 

MOYRA AQUALINE Base White

Odlična dekorativne tehnika, znane kot mokro na mokro ali vodeno, ki omogoča ustvarjati dekorativne dizajne v kratkem času. Za ta dekorativno tehniko uporabljamo, osnovno barvo visoke kakovosti, barvne gele, ki se enostavno nanašajo in imajo intenzivno pigmentacijo. Vse to je bistvenega pomena, za končni rezultat. Hitro in enostavno do spektakularnega nail art-a!